Tu Portal Musical

 La música del festival Cruïlla omple els carrers de Barcelona

 El Parc del Fòrum acollirà l’esdeveniment des de 5 fins al 8 de juliol

El Festival Cruïlla aterra de nou als carrers de Barcelona un any més. Els pròxims 5, 6, 7 i 8 de juliol el Parc Nou del Fòrum, situat al número 12 del carrer de la Pau, s’omplirà d’una àmplia proposta artística, configurant així l’escenari perfecte per començar l’estiu a la capital catalana: bona música davant del mar.
L’edició d’enguany compta amb les estrelles de la música urbana del moment, com ara Nicki Nicole o Wos, que presentaran els seus últims treballs d’estudi. I no només les estrelles internacionals, sinó que també planteja un cartell plagat de referents catalans, com el flamant Triquell recentment sortit de l’acadèmia d’Eufòria de TV3, o el ritme estiuenc dels Stay Homas, que presentaran el seu nou disc amb col·laboracions com The Tyets.
Però no només això, un festival d’aquestes magnituds no s’ha volgut quedar aquí i comptarà amb la presència del pare dels pares: Ruben Blades. Dijous 6 de juliol, quan caigui el sol, l’artista panameny oferirà un concert repassant els seus grans clàssics ideal per brindar amb companyia i una bona Estrella Damm.

Entrades disponibles
A hores d’ara encara es poden aconseguir entrades pel festival, però corre, que s’acaben aviat. Des del Cruïlla ofereixen opcions per a tothom, des de l’entrada de dia per gaudir d’una tarda-nit de concerts, fins a packs Weekend o de 3 o 4 dies i viu l’experiència completa. Una oferta excepcional per gaudir d’una nit de concerts acompanyat de bona companyia, el millor menjar de la mà dels restaurants que conformen la ‘zona gastronomia’, i una cervesa ben fresca de la Damm. Tal com asseguren des de l’organització: “Cruïlla és llibertat, felicitat i festa garantida. I, aquest any, el Cruïlla és ballar, saltar i gaudir com mai”.
Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.